BOKA ÖVERNATTNINGS-LÄGENHETEN

Bokning

Använd länken nedan. Rummet kan användas från kl.12.00 och ska lämnas städat senast klockan 11.00. Om datumet inte syns i listan för den sökta perioden innebär det att övernattningslägenheten är bokad.

OBS 1: Antal nätter som får bokas i sträck är begränsat till sju för att så många som möjligt ska kunna ta del av lägenheten.

OBS 2: Bokning får endast göras av medlemmar, inte av medlemmars gäster. 

OBS 3: Skriv in ditt lägenhetsnummer efter Description när du bokar. 

OBS 4: När du bokat ska du få ett bekräftelsemail som används vid ev. avbokning. Skulle du inte få ett bekräftelsemail så kontakta styrelsen.

Nyckelhämtning

Nycklar finns att hämta i en nyckelgömma som sitter innanför gårdsporten till Brobygatan 1B. Nyckelgömman är låst med en kod. Koden skickas till den e-postadress som uppgetts vid bokningen på förmiddagen den dag bokningen börjar gälla. När nycklarna hämtats från nyckelgömman, var vänlig att ändra om på siffrorna när luckan stängts. Detsamma gäller när nycklarna lämnats tillbaka i nyckelgömman. 

Kostnad

Kostnaden 100kr/natt debiteras på medlemsavgiftsavin kvartalsvis. 

Avbokning

Om du avbokar 2 dygn i förväg behöver du inte betala. Detta för att andra ska ha en chans att boka lägenheten. Men om du avbokar med kortare varsel än 2 dagar eller glömmer att avboka fast du inte använt lägenheten får du betala ändå. 

Avbokning görs genom att klicka på “Unsubscribe From This Event” i bekräftelsemailet du fick vid bokningen.

Utrustning

Rummet är utrustat med dubbelsäng, bäddsoffa och resesäng (spjälsäng) för barn, täcken, kuddar, filtar, kaffe- och vattenkokare, termos och några koppar.

Sängkläder, handdukar, papper etc. står den boende själv för.

Det finns toalett men ingen dusch.

Observera att husdjur och rökning inte är tillåtet i lägenheten p.g.a. allergirisk.

Boka här!